ZUŠka pořádala Zahradní slavnost

ZUŠka pořádala Zahradní slavnost

Na farní zahradu si během odpoledne našly cestu stovky návštěvníků

Po skvělém vystoupení našich učitelů poslední dubnovou středu v sále Pavilonu, kde se publiku představili jako umělci pedagogové, kteří vyučují v Mníšku pod Brdy, jsme květen otevřeli prezentací žáků na Zahradní slavnosti na farní zahradě, kterou nám i s vnitřním prostorem zapůjčil pan farář a tímto mu ještě jednou velmi děkujeme.

Výtvarná dílna

Část programu byla, jak titul napovídá na zahradě, kde mimo představení se konala i výtvarná dílna pro děti a byla velmi vytížená. Díky dotaci města Mníšek jsme si mohli pro tyto venkovní příležitosti pořídit konečně dva stany, které byly pro dílničku jako stvořené. Část vystoupení se konala i ve vnitřních prostorech, kde své umění předvedli například naši divadelníci. Počasí nám naštěstí přálo, program byl nabitý hudbou, tance, divadlem i výtvarnem, takže jsme končili až ve večerních hodinách. O občerstvení pro účastníky se postaralo Kafe Plechofka. Akce to byla parádní, jak můžete vidět i ve fotogalerii školy a těšíme se již na další setkání na farní zahradě.

Vystoupení divadelníků v interiéru budovy Oázy

Pozvánka na MIXFestival
Další naší open-air akcí bude tradiční MIXFestival, který se bude konat již podruhé v prostorech Lesního divadla v Řevnicích. Je to velká oslava k ukončení školního roku, kde se sejdou žáci i pedagogové z obou míst, kde ZUŠka poskytuje vzdělávání, tedy ze Řevnic i z Mníšku pod Brdy a společně předvedou, co se vše za poslední rok naučili. Program začne již v 15 hodin a bude končit až kolem 20. hodiny a bude to festival se vším všudy, včetně vystoupení kapel. Srdečně vás zveme v sobotu 28. května do Lesňáku!

Tanečníci vystupovali na venkovním pódiu

Tanečníci se předvedou v Pavilonu
Mníšečtí tanečníci a absolventi uzavřou školní rok na svém závěrečném vystoupení v sále Pavilonu ve středu 1. června. Bude to poslední velké představení ZUŠky před prázdninami.

Talentové zkoušky budou v počátkem června
Pro zájemce o studium pro další školní rok se budou konat talentové zkoušky 2. a 3. června. Podrobný rozpis a informace najdete na webu školy.

Prezentace výtvarného oboru

Použitá foto: archiv ZUŠ

Simona Hrubá z ZUŠ Řevnice/Mníšek pod Brdy

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se