ZUŠka zve do Pavilonu na Karneval zvířat

ZUŠka zve do Pavilonu na Karneval zvířat

Základní umělecká škola Řevnice pořádá ve středu 22. března představení KARNEVAL ZVÍŘAT. Uskuteční se ve velkém sálu mníšeckého Pavilonu od 18 hodin. Na akci je zvána veřejnost.

Přenesete se do kouzelného světě hudby a tance, mluveného slova, filmových animací, efektů, výtvarných koláží, plastik a obrazů. Přijde k vám rej zvířat vedený královskými lvy. Kolem slepic a kohoutů budou probíhat ladné antilopy, které vystřídají želvy a sloni, přiskotačí i klokani. Zasníte se s rybičkami v akváriu.. Prohlédnete si zvířata s dlouhýma ušima.. Svět ptáků přiblíží nejen kukačka v lese, ale i celá voliéra plná opeřenců.
Zvláštním druhem zvířátek budou klavíristé, spatříte také zkameněliny a před velkým finále si poslechnete tklivou labutí píseň.
To vše v podání žáků ZUŠ Řevnice. U klavírních partů se vystřídá přes dvacet klavíristů. Jejich kolegy v orchestru budou další studenti hudby základní umělecké školy. Tanečníci se promění ve zvířata, která po představení jednotlivých druhů splynou v karnevalovém reji. Herci z řad žáků ZUŠ budou průvodci tímto kouzelným světem a dohlédnou, aby nedošlo k záměně zvířat. Scénu dobarví výtvarná a filmová díla nadějných výtvarníků a filmařů.
Přijďte se zasnít a nechat se okouzlit i roztančit. Přijďte na Karneval zvířat!

Hudba: Camille Saint-Saens
Básně: Ogden Nash / překlad Jiří Weinberger
Realizace: žáci a učitelé ZUŠ Řevnice

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se