Běh okolo Pleše se vrací i letos

Běh okolo Pleše se vrací i letos

Fotografie z loňského závodu

Již v sobotu 22. června odstartuje další ročník Běhu okolo Pleše, kterým jeho pořadatelé, tzn. obec Nová Ves pod Pleší, navázali na Novoveský běh. Start opět proběhne v lokalitě Na Včelníku a běžci se mohou těšit na dvě hlavní trasy – 5 a 10 km.
Pořadatelé nezapomínají sportovně ani na děti a pro ty budou opět připraveny následující  tratě: 50 a 100 m pro ty úplně nejmenší. Pro ty starší pak tratě 250 a 500 m. Děti pobeží pod Pleší samozřejmě zdarma. Jak to na běhu vypadalo loni, se můžete podívat na tomto videu.

Přihlašovat se můžete na www.sportt.cz.

I letos čeká na účastníky zajímavý doprovodný program. Ať už je to skákací hrad, soutěže pro děti nebo výborná muzika reprodukována DJ televize ÓČKO či show SDH NVPP. Takže kdo nepoběží, může si třeba alespoň zatrsat.
Každý z účastníků si opět odnese krásnou kovovou účastnickou medaili. Děti pak krásnou dřevěnou. Letos děti na 1.-3. místě obdrží svou vlastní medaili. Ale hlavně, žádné dítě neodejde s prázdnou!

Dospěláci se rovněž mohou těšit na zajímavé výhry. Kromě dobrého času to bude zapůjčení elektrické Škody Enyaq na víkend od Havex Auto, nebo třeba ubytování v penzionu od Malé pekárny. Ta poskytne i papáníčko a pitíčko. Čekají tam ale rovněž další ceny. Například od Autoservisu David Mestek v Zahořanech, vstupenky do Muzea Trabantů v Nové Vsi pod Pleší či slevy do cykloobchodu Bike Puzzle v Mníšku pod Brdy.

Další poděkování za finanční či jinou podporu patří Kimbi – půjčce na tři kliknutí, Taxi Dvořák z Dobříše a mediálním patrnerům: Zprávy z Mníšku, Naše Dobříšsko, iDobnet.cz, Albatrosmedia, Zprávy Příbram, Knowlimits, Bááglu a samozřejmě obci Nová Ves pod Pleší.

Organizátoři se na vás všechny moc těší.

Tomáš Moldřík za organizátory

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se