BIOS fit nabízí také aktivity pro dospělé

BIOS fit nabízí také aktivity pro dospělé

Spolek BIOS fit z.s. připravil pro letošní školní rok pestrou nabídku kroužků pro děti a mládež.

Pravidelná cvičení
Mezi velmi oblíbená cvičení patří například populární parkour, tanec nebo gymnastika. Ovšem nejen děti, ale i dospělí si u nás mohou aktivně zasportovat a stát se členy naší “bandy”. Právě pro dospělé jsme připravili pravidelná cvičení v sále Městského kulturního střediska (V Lipkách 610). Můžete si zde zatančit v rytmu country hudby s Danou Nedvídkovou, získat lepší kondici s atletkou Simonou Mandovou (v sálu ZŠ), vyřádit se během živé zumby pod vedením vždy veselé Radky Ficové nebo si pořádně máknout na kruhovém tréninku, který pro vás již několikátou sezónu připravuje Martina Štufková. Chcete zlepšit svou kondici, zacvičit si, nebo se jen pravidelně odreagovat od všedních starostí? Není nic jednoduššího, než nám zavolat, nebo napsat. Pomůžeme vám vybrat ideální hodinu přímo pro vás tak, aby to byla radost hned od začátku.

Akce pro děti i dospělé
Mimo pravidelná cvičení náš sportovní klub již řadu let připravuje zajímavé akce pro stovky dětí i dospělých, každoročně rozšiřuje a obohacuje nabídku aktivního a zdravého vyžití v našem městě. Kompletní výčet akcí najdete na našich webových stránkách www.biosfit.cz.

Přivítáme nové lektory a cvičitelky
Žijete sportem a máte co nabídnout i ostatním? Staňte se součástí naší přátelské party lektorů a cvičitelek. I bez zkušeností s výukou vám pomůžeme začít. Rádi vám předáme naše zkušenosti, případně nabídneme školení. Naším společným cílem je předat radost z pohybu maximálnímu počtu lidí.
BIOS fit tým přivítá i jakékoliv další nadšence a dobrovolníky, kteří nám pomohou s organizací dalších sportovních a kulturních akcí. Tak neváhejte a napište ještě teď na info@biosfit.cz, nebo 732 446 736.

Už teď se moc těšíme!

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se