BIOS fit sbíral medaile v Českých Budějovicích a Českém Brodě

BIOS fit sbíral medaile v Českých Budějovicích a Českém Brodě

Medailisté v Českém Brodě

V neděli 28. ledna se náš závodní aerobikový oddíl vydal reprezentovat naše město na první závody této sezóny do Českých Budějovic.

Aerobik
Našich pět týmů bojovalo s neuvěřitelnou vášní a odhodláním, a výsledky? Ty mluví samy za sebe.
Týmy Želvy Ninja, Kocour v botách a Black Panther doslova zazářily a domů si odvezly zlaté medaile. Pozadu nezůstaly ani týmy Červená Karkulka a Pejsek a Kočička, které se umístily na krásném druhém místě. Je to důkaz, že tvrdá práce, týmový duch a neustálé zdokonalování se vyplácí.

Parkour
Ale to není vše! Ve stejný den jsme se zúčastnili také našich prvních závodů v parkouru v Českém Brodě. Ačkoli to byla pro nás novinka, naši závodníci se ukázali v nejlepším světle. Náročnou dráhu speedrunu zvládli s grácií, všichni postoupili do finále a někteří si dokonce dokázali vybojovat i medailové pozice. Gratulujeme Robinu Ševčíkovi a Péťovi Čadkovi za stříbro, Alanovi Korbelářovi s Davidem Kopřivou za skvělé 4. místo, Tobiáši Jedličkovi za 5. místo a nezapomínáme ani na Honzu Matičku, který skončil šestý.

Tyto úspěchy nejsou jen o medailích. Jsou o týmovém duchu, odhodlání a o tom, jaké to je zastupovat Mníšek pod Brdy na sportovním poli. Jsou to příběhy o překonávání překážek, vzájemné podpoře a sdílení radosti z úspěchu.
Tento den byl pro nás všech velkým příkladem toho, že když se spojí talent, odhodlání a podpora skvělého města jako je Mníšek pod Brdy, dokážeme skvělé věci.

Nicola Malkusová za klub BIOS fit z. s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se