Děvčata z BIOS fitu získala čtyři tituly mistryň České republiky

Děvčata z BIOS fitu získala čtyři tituly mistryň České republiky

Vlajky všechny. 19 států účastnících se Czech aerobic open - naše závodnice Bětka a Deniska

V lednu jsme odstartovali novou soutěžní sezónu již tradičním závodem v Českých Budějovicích. Tento zkušební závod, kde naši svěřenci vykázali skvělé výsledky, byl pro náš tým předzvěstí velmi slibného roku. 

Mistry s Mistry
Během dalších měsíců jsme se účastnili několika soutěží. Poprvé jsme si vyzkoušeli závody I. výkonnostní třídy. Dále se naše děvčata účastnila velmi prestižní postupové soutěže Mistry s Mistry, organizované pod hlavičkou Gymnastické federace a také jsme s částí týmu vyrazili na soutěž Začni s Mistry pro začínající děti. Jednotlivá kola všech soutěží probíhala ve velkých městech po celé České republice, ale i na Slovensku a v Německu. Proto jsme byli velmi hrdí na naše gymnastky a jejich úspěchy. Bylo velmi vzrušující sledovat je soutěžit a vidět, jak se zlepšují každým dnem. Náš tým byl silný a sbíral hodně bodů v každém z postupových kol. Naše sportovkyně předvedly vynikající výkony, kterých dosahují zejména díky svědomité přípravě, holky jsou velmi disciplinované a odhodlané. Trénovaly velmi tvrdě a jejich úsilí se odráželo v jejich výsledcích. Všechny byly motivované získat co nejvíce bodů pro náš tým a postoupit do finálových kol.

Radost z poháru


Výsledky v soutěži Mistry s Mistry nám potvrdily, že do finálového kola, které bylo zároveň oficiálním MČR v II VT. gymnastické aerobiku, jednoznačně patříme. Vrchol soutěže se konal předposlední květnový víkend v Kutné Hoře. Celkově byly oba dny plné vzrušení a sportovního ducha. Poděkování patří zejména organizátorům a všem, kteří přišli fandit a podpořit naše závodníky. Krátkou reportáž bylo možné shlédnout na obrazovkách ČT, kde dostaly prostor i naše mníšecké trenérky.
No a jak to celé dopadlo? V nabité konkurenci jsme získali hned čtyři tituly mistrů republiky. Pro náš všechny naprosto úžasný výsledek!

Pohybové skladby:

  • 1. místo – Pyšná Princezna – Show AG
  • 1. místo – Ať žijí duchové – Show ND


Gymnastický aerobik:

  • 1. místo – Mariana Presslerová a Nela Vodenková – Duo ND 
  • 1. místo – Denisa Hančárová a Běta Elčknerová – DUO NG


Kompletní výsledky si můžete prohlédnout zde: www.biosfit.cz/vysledky.

Natálie Malkusová

Eliška Eppingerová

Czech aerobik open
Nejvýznamnější závod jarní části Czech aerobik open se konal v dubnu a účastnilo se ho 19 států z celého světa. I zde jsme dosáhli skvělých výsledků a dařilo se našim mladým závodníkům i v konkurenci zkušených profesionálů. Velkolepost celé akce nás všechny ohromila. Děvčata se setkala se svými sportovními idoly a zažila vzrušující představení na závodní ploše. Holky získaly krásné známky a trenéři byli s jejich výkony velmi spokojeni. Tento úspěch nás nejen hřeje u srdce, ale také nás motivuje k dalšímu zdokonalování a tréninku. Všichni si odvážíme mnoho zkušeností, které nám pomohou v dalších gymnastických kláních. 

Trio před startem na Czech aerobic open

Poděkování
Celkově se nám podařilo v průběhu sezóny získat několik ocenění a titulů, což je pro nás velkým potvrzením kvality naší práce a motivací do dalších let. Jsme na naše gymnastky velmi hrdí a děkujeme jim za jejich nasazení a odhodlání. Bez jejich úsilí bychom nebyli tam, kde jsme dnes. Poděkování patří také našim skvělým trenérkám, které s dětmi tráví nespočet hodin v tělocvičně a věnují jim mnoho volného času. Velmi si vážíme jejich odborných rad, podpory a vedení. Chceme také poděkovat všem rodičům, kteří nás podporují a věří v nás. Vaše podpora a věrnost nám dává sílu a odhodlání překonávat všechny překážky, které nás na cestě za našimi sny čekají. 

Vendula Fialová a pohár pro nejlepší klub sezóny

Úspěšná sezóna
Sezóna 2023 byla plná úspěchů a těšíme se na další rok, kdy budeme opět reprezentovat naše město a Českou republiku na domácích i mezinárodních soutěžích. Doufáme, že se nám podaří navázat na úspěchy tohoto roku a přinést další medaile a ocenění pro náš tým a naše město. Tyto úspěchy jsou výsledkem týmové práce, odhodlání a nekonečného nadšení. Jsme hrdí, že jsme součástí tak úžasného spolku. Znovu děkujeme všem našim členům, trenérům a fanouškům za podporu a těšíme se na další sezónu plnou výzev. Děkujeme vám, že jste s námi.

Za tým trenérů závodního oddílu šéftrenérka Linda Sevaldová

Deset nejúspěšnějších klubů České republiky roku 2023

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se