Dorostenci mají nové tréninkové dresy

Dorostenci mají nové tréninkové dresy

Dorostenci v nových tréninkových dresech

Mužstvo dorostu FK Mníšek pod Brdy, které v současné době hraje jarní část ročníku 2023/2024, získalo nové tréninkové dresy.

Jménem realizačního týmu a všech hráčů našeho mužstva bych chtěl tímto poděkovat paní Bc. Marii Šretrové a MUDr. Markétě Novákové za sponzorský dar, ze kterého byly nové tréninkové dresy pro naše chlapy a kluky pořízeny. Ze sponzorského daru byla zároveň uhrazena část nájmu za tělocvičnu, ve které probíhala zimní příprava.
Nezbývá než si přát, aby naši dorostenci navázali na skvělé výsledky z podzimní části soutěžního ročníku, která byla velmi úspěšná. Rádi bychom, aby i nadále příkladně reprezentovali nejen svůj klub, ale i město Mníšek pod Brdy a byli na tuto možnost reprezentace patřičně hrdi.

V probíhající jarní sezóně dorostenci v obou zápasech zvítězili: Všenorský SK porazili doma 6:0, na hřišti FK Dobříč/Nučice zvítězili 6:0.
Nejbližší zápas odehrají doma s FK Řevnice, svým sousedem v tabulce, v neděli 14. dubna od 10:00. Fanoušci jsou srdečně zváni – budete naším 12. hráčem.

Miloš Gruntorád, vedoucí mužstva

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se