Esmarin bude hostit druhý ročník Veletrh sportu

Esmarin bude hostit druhý ročník Veletrh sportu

V sobotu 22. dubna 2023 se v mníšeckém Sportovně-relaxačním centru Esmarin a jeho nejbližším okolí bude konat druhý ročním VELETRHU SPORTU.

Děti se mohou těšit na pětici místních spolků z loňska: Badminton Mníšek pod Brdy, Tenisová akademie Esmarin, SK Mníšecko, Bios Fit a OK Dobříš. Novinkou je navázání spolupráce s FK Mníšek pod Brdy.

Navštívit mohou pětici klubů od 9 do 12 hodin na jednotlivých stanovištích: badminton a orientační běh v hale Esmarinu (orientační běžci budou mít připraven i miniorienťák mezi bytovkami, jako tomu bylo loni), tenisty na horních kurtech Esmarinu (1/2), kluby SK Mníšecko a BIOS Fit budou umístěny na „umělce“ FK Mníšek pod Brdy. umístěny na „umělce“ FK Mníšek pod Brdy. Děti i sem budou potřebovat vhodnou obuv, která je šetrná k povrchu a nedělá díry.
Fotbalisté mít stanoviště nebudou, avšak srdečně zvou všechny děti ke shlédnutí zápasu mníšecké starší přípravky, který bude od 13 hodin.

Mezitím, co děti budou sledovat turnaj, mohou dospělí navštívit besedy, které startují též ve 13 hodin.
V hodinových blocích se představí fyzioterapeutky Hana Šurkovská a Miroslava Engelová s tématem Fyzioterapie mladistvého sportovce. Druhou besedu povede Tereza Kudrnová na téma Management sportu. Pořadatel si v případě navázání další spolupráce vyhrazuje právo přidat besedu a změnit jejich pořadí.

Budeme se těšit na shledání na Veletrhu sportu!

Tereza Kudrnová za pořádající Badminton Mníšek pod Brdy, z. s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se