Fotbalisté zrenovovali kabiny a zapracovali na pohodlí hráčů i fanoušků

Fotbalisté zrenovovali kabiny a zapracovali na pohodlí hráčů i fanoušků

Stejně jako minulý rok, tak i ten letošní byl pro nás pro všechny velkou životní zkouškou. Pro Fotbalový klub Mníšek pod Brdy to znamenalo zkrácení jarní části mistrovských soutěží mládežnických i dospělých mužstev.

Fotbalový kolotoč se zastavil a my jsme se rozhodli využít nedobrovolnou termínovou přestávku k opravám areálu klubu, stejně jako v loňském roce.
S pomocí sponzorů: město Mníšek pod Brdy, Národní sportovní agentura, Tomiska soft s.r.o., Jaroslav Strnad – malířství, Simba s.r.o., Kominictví Jan Znamenáček, Jana Patová Generali Česká pojišťovna, S.P.T. spol. s.r.o., E-therm a.s., Zdekar s.r.o., BCE s.r.o., Komwag a.s., a díky dobrovolné práci členů našeho fotbalového klubu se nám podařil zase velký kus práce.

Fotbalisté mají v kaninách nové lavice, police a šatní stěny

Zrenovovali jsme interiéry kabin domácích a hostů, v kabinách byly instalovány nové
lavice, police a šatní stěny. V kabinách byla také provedena celková výmalba. Byla uskutečněna částečná výměna starých dřevěných oken za nová plastová okna. Budova
technického zázemí ze severní části byla opravena, opatřena novou fasádou a novým betonovým chodníkem v celé délce budovy. Sloup pro umělé osvětlení, který byl osazen mezi střídačkami v loňském roce, byl využit k instalaci digitálního ukazatele skóre a času. Hrací zóna pro naše nejmenší fanoušky a návštěvníky byla obohacena o trampolínu.

Opravena byla i severní část budovy, dostala novou fasádu a osazen byl i nový betonový chodník

Odměnou pro nás všechny byly úsměvy našich malých fotbalistů a velká spokojenost
ostatních hráčů. Podzimní sezóna teprve začíná a všichni, i přes nutná covidová opatření, se těší na tréninky a mistrovská utkání mužstev všech věkových kategorií v krajských a okresních soutěžích.
Věříme, že naše mužstva budou i nadále skvěle reprezentovat město Mníšek pod Brdy i náš
fotbalový klub. Zároveň si přejeme, aby nám fotbaloví fanoušci, sponzoři a město Mníšek
pod Brdy nadále zachovali svou přízeň.

Použitá foto: Miloš Gruntorád

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se