Karate nabízí dětem propracovaný systém rozvoje

Karate nabízí dětem propracovaný systém rozvoje

Ilustrační foto

Hledáte ideální sport pro Vaše dítě? Sport, který bude Vaše dítě rozvíjet a pomáhat mu v jeho růstu? Takovým sportem je karate. A kam jinam dát dítě než do největšího karate klubu v ČR s mezinárodními úspěchy.

SK KAMIWAZA KARATE nabízí dětem velmi propracovaný systém rozvoje i těch nejmenších bojovníků. Děti se mohou, kromě tréninků, účastnit mnoho aktivit a věřte, že program je skutečně nabitý. Počínaje soutěžemi, klubovými i mimo klubovými akcemi. Jsou pořádány různé jarní, letní či podzimní campy. Velmi oblíbené jsou také příměstské tábory pro nejmenší karatisty. Je toho opravdu hodně, ale výhodou je, že si můžete vybrat jen to, co vás zajímá. Například jen skvělé tréninky. Kurzy jsou rozděleny do několika věkových kategorií, ze kterých si může vybrat každý. Velice oblíbené jsou kurzy pro mladší děti, kde se učí zábavnou formou bojové umění karate, všeobecnou pohybovou průpravu a zlepšují si fyzickou kondici a koordinaci těla, a to již od pěti let věku.
Přijďte si vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA první lekce karate. Celý tým lektorů se na vás těší. Více informací na www.karate1.cz.

Denisa Šťásková za SK Kamiwaza Karate, z.s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se