Mladí mníšečtí stolní tenisté zakončili sezónu úspěšně

Mladí mníšečtí stolní tenisté zakončili sezónu úspěšně

Tři medailisté z okresního přeboru Praha-západ

Mladí stolní tenisté pokračují ve svých dobrých výkonech, a ani v letošním roce se neztratili na turnajích registrovaných hráčů, pořádaných na Praze-západ.

Vše začalo lednovými okresními přebory, kde titul Okresního přeborníka pro Prahu-západ v kategorii nejmladších žáků získal Thomas Lacina a hned za ním se na druhém a třetím místě umístili Tonda Nquyen s Ondrou Hoškem. Kluci tedy obsadili první tři místa ve své soutěži, a to je velmi hezký úspěch mníšeckého stolního tenisu!
Každý měsíc se pořádá jedna BTM akce (bodovací turnaj mládeže) a nebylo turnaje, aby se kluci neumístili na první třech místech. V únoru v Ořechu Adam Kameník skončil na 3. místě ve své skupině, v březnu v Úholičkách Kuba Drašar a Thomas Lacina vyhráli svoje divize a postoupili o úroveň výš. A nakonec, při dubnové akci, která se konala v Rudné, získal druhé místo Ondra Hošek a první místo vybojoval Matyáš Frinta, čímž se posunul do výkonnostně lepší divize.
Na konci všech BTM turnajů se výsledky jednotlivých hráčů a hráček sčítají a součet získaných bodů je rozhodující pro konečné žebříčkové umístění. Z těch nejvýraznějších umístění lze zmínit celkové 3. místo Richarda Ichy na Praze-západ, v kategorii nejmladších žáků 1. místo Thomase a 3. místo Tondy. Adam získal 1. místo v mladších žácích a za ním, na 3. místě skončil Janko Jesenský. V dorostencích pak Richard obsadil konečné 2. místo.  
Ale asi nejpodstatnější je, že nás stolní tenis baví a hrajeme ho rádi. A rádi také přivítáme nové děti, kluky i holky do svého party. Každý, kdo by si chtěl zkusit zahrát stolní tenis, je vítán a může si přijít pinknout do tělocvičny mníšecké Sokolovny. Hrajeme vždy v pondělí, středu a pátek od 16:40.

Marek Drbohlav, trenér stolního tenisu

Stolní tenis nás baví

Použitá foto: autor

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se