O první nábor do detašovaného oddílu mníšeckých Vlčáků byl obrovský zájem

O první nábor do detašovaného oddílu mníšeckých Vlčáků byl obrovský zájem

Vlevo nahoře trenér Roman Pixa, dole zleva Denisa Rosolová, Natálie Pixová, Natálie Vlčková (obě vyběhaly oddílu řadu medailí) a předseda a trenér v jedné osobě Petr Vlček.

Mníšecký sportovní klub SK Vlčáci poprvé nabíral nové členy do svého oddílu
u Berouna. Prestiž akci dodala přítomnost atletické reprezentantky Denisy Rosolové. Už v pondělí bude klub přijímat zájemce do kmenového mníšeckého atletického oddílu, tentokrát za účasti legendy českého ultramaratonu Miloše Škorpila.

Klub SK Vlčáci funguje v Mníšku teprve rok, jeho členové sbírají medaile na nejrůznějších běžeckých nebo bikerských závodech po celé republice a má za sebou i premiéru jako pořadatel běžeckého závodu Wolfs Race 2018.

Včerejšek byl pro klub zlomový v tom, že proběhl jeho historicky první nábor dětí do „detašovaného“ oddílu v Loděnicích u Berouna. Zahájila ho Denisa Rosolová, reprezentantka naší země v běhu na 400 metrů s překážkami. „Nečekali jsme tak veliký zájem ze strany rodičů a dětí, vzhledem k tomu, že nábor probíhal v polovině sezóny, takže nám připravené přihlášky vystačily jen pro polovinu uchazečů,“ referuje oddílový předseda a trenér Petr Vlček.

Podle jeho slov klub situaci díky tomu zcela jistě nepodcení v případě nábor v Mníšku pod Brdy, který bude už v pondělí, 14. ledna v tělocvičně ZŠ Komenského 420 od 15 do 16,30 hodin. Lesk akci dodá přítomnost Miloše Škorpila, legendy českého ultramaratonu, zakladatele internetové Běžecké školy, kterého můžete znát z projektu TV Prima Parta maraton.

Klub SK Vlčáci Mníšek pod Brdy je od listopadu 2018 platným členem Českého atletického svazu, a to znamená, že se jeho členové můžou účastnit zvodů pořádaných tímto svazem a ti nejlepší by dokonce mohli být nominování i na atletické mistrovství republiky. Oddíl SK Vlčáci pořádá vlastní běžecké závody a chce pořádat i klání pod hlavičkou republikového atletického svazu.

Přihlášky můžete vyplnit na www.skvlcaci.cz, nebo v den náboru dětí v základní škole. Dotazy můžete psát na info@skvlcaci.cz, nebo volat na číslo 605252813.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se