Pět dní s míčem: Fotbalový kemp 2016

Pět dní s míčem: Fotbalový kemp 2016

Trenéři fotbalové přípravky uspořádali ve dnech. 24. až 28. srpna 2016 pro fotbalisty přípravky FK Mníšek pod Brdy „Fotbalový kemp 2016“. Každé ráno se v osm hodin scházeli na fotbalovém hřišti FK Mníšek pod Brdy se svými trenéry a trávili zde celý den do 16.30 hodin.

Pracovali jsme na fyzické přípravě, trénovali jsme fotbalové dovednosti, cvičili fotbalové situace a rozebírali hru pomocí videa. Kromě fotbalu jsme hráli i nohejbal, volejbal, vyrazili jsme soutěžit do lesa a hledali jsme poklad. Kemp navštívil Radek Sňozík, bývalý prvoligový brankář Bohemians 1905, který každému z našich fotbalistů věnoval podepsanou fotografii a vedl trénink našich brankářů.

Po celou dobu kempu měli fotbalisté dost pití i jídla, o to se příkladně postaral pan M. Klikorka s rodinou. Na oběd jsme se přesouvali do restaurace na Řitce – buď pěšky nebo autobusem.

Předposlední den malí fotbalisté fandili při zápase „A“ mužstva FK Mníšek pod Brdy a TJ Sokol Klecany 3:1, kdy svým neúnavným povzbuzováním přispěli „A“ týmu ke skvělému výsledku. Po zápase jsme se přesunuli na fotbalové hřiště do Rymaně, kde jsme opékali buřty a spali ve stanech.

Poslední den kempu jsme na hřišti v Mníšku uspořádali olympiádu fotbalových dovedností, které se zúčastnil vždy fotbalista s jedním z rodičů. Na jejím konci dostali fotbalisté Certifikát Fotbalového kempu 2016 a sportovní lahev se svým jménem.

Trenéři fotbalistům poděkovali a slíbili, že se Fotbalový kemp bude určitě konat i v roce 2017. Úplnou tečkou Fotbalového kempu 2016 bylo společné posezení u grilování.

Děkuji touto cestou D. Hnátnické a trenérům za uskutečnění Fotbalového kempu 2016, za obětavý a profesionální přístup a za samotné zorganizování kempu do poslední maličkosti. Velké díky vám patří s ohledem na počasí, které nám přálo až moc, a za Váš čas, který jste obětovali pro naše fotbalisty.

Je to o to cennější, že dnes není lehké zajistit sponzory, kteří by nezištně přispěli, finančně nebo materiálně, na rozvoj aktivit našich malých fotbalistů. Pokud máte možnost a chcete je podpořit, budeme rádi.

Do dalších ročníků a turnajů přeji hodně síly, trpělivosti a příznivých sportovních výsledků!

Bc. Miloš Gruntorád
vedoucího mužstev mladších přípravek
milos.gruntorad@volny.cz
603 533 797

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se