Pojďte se proběhnout spolu s orientačními běžci

Pojďte se proběhnout spolu s orientačními běžci

Společný sobotní výběh po hřebeni Brd pořádá oddíl orientačního běhu. Půjde o oddílový trénink uprostřed lesa nedaleko areálu Skalka, který je otevřený i pro veřejnost. Ten, kdo rád běhá a doteď trénoval sám, má možnost přidat se ke skupině podobně nadšených lidí.

Zimní pauza byla příliš dlouhá, a většina z nás je už natěšená na pravé závodění v přírodě, mapu a buzolu. Včasný start a dobrá fyzická příprava nás posune mezi ty připravené, kteří mohou na prvních závodech atakovat přední příčky. Zároveň je tato akce otevřená široké veřejnosti z okolí Mníšku pod Brdy a Dobříše.

Pozvěte proto své kamarády a vyměňte spolu s námi nedělní gaučing za pohyb na čerstvém vzduchu. Máme připraveno několik variant tratí, které nabídnou sportovní vyžití pro ty nejmenší děti, jejich rodiče a prarodiče, až po sportovce s ambicemi nejvyššími. Účast ne tréninku doporučujeme určitě všem oddílovým dětem, aby si v klidu připomněly mapu dříve, než se proberou na startu prvního ostrého závodu. Ti z Vás, kteří do oddílu přišli loni na podzim, nebo dokonce až letos, by si akci neměli v žádném případě nechat ujít. Máte zde větší prostor pro kontakt s trenéry i ostatními dětmi z oddílu.

Kdy se sejdeme:             v neděli 18.3.2018 od 13h, konec tréninku nejpozději v 17h
Kde se startuje?                     Mníšečtí mohou přijít pěšky, start je kousek od areálu Skalka, ca 250m od Poustevny. Dojdete sem také po fáborkách po asfaltce z veřejného parkoviště na horizontu u silnice z Mníšku do Řevnice.

GPS místa startu:

https://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.2503036&y=49.8820619&z=15&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9gb42xW7Aj&ud=49%C2%B052%2750.694%22N%2C%2014%C2%B015%270.475%22E

Tratě:                    od Linie do HD 18, včetně jednoduchých tratí pro začátečníky.
S sebou:              běžecká obuv a oblečení do přírody, pití a lehkou svačinku, oddílové děti dále mapník(nějakou folii pro případ deště). V případě dotazů volejte 773 157 911.

Za trenéry orientačního běhu Martin Bambousek

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se