Pojďte si s námi užít sportovní týden plný sportu a zábavy

Pojďte si s námi užít sportovní týden plný sportu a zábavy

Na příměstském táboře se vždy sejde skvělá parta

V termínu od 12. do 16. července 2021 pořádá BIOS fit sportovní příměstský tábor.

Děti se mohou těšit na pestrý program podpořený celotýdenní hrou. Čekají nás výlety po Mníšku pod Brdy a okolí, návštěvu Farmy bez chyby i svezení na koni. Na každý den budou připraveny originální hry, kreativní tvoření a všestranné sportovní aktivity zahrnujících prvky atletiky, míčových her, obratnosti, gymnastiky i tance. O děti se starají zkušení trenéři ze spolku BIOS fit. Program bude zajišťován vždy od 8:00 do 17:00 a naší základnou je tělocvična a hřiště ZŠ Komenského 420 v Mníšku pod Brdy. Budeme se snažit trávit co nejvíce času venku, na sportovišti a v přírodě. V ceně je zahrnut celodenní pitný režim, oběd a svačina 2x denně.

K našim aktivitám patří i návštěva farmy

Hlavním cílem našeho tábora je vybudovat kladný vztah dítěte ke sportu a pobytu v přírodě, poznat nové kamarády, naučit se něco nového, ale hlavně strávit prázdniny aktivně a co nejvíce si tento společný týden užít!

Podnikáme i výlety po Mníšku a okolí

Jdete do toho s námi? Stačí vyplnit přihlášku, kterou najdete na našich stránkách Biosfit.cz společně s dalšími informacemi a poslat ji na e-mailovou adresu: nicola@biosfit.cz.

Těšíme se na Vás!

Foto: archiv autorky

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se