Přivítejme jaro společným běžeckým tréninkem!

Přivítejme jaro společným běžeckým tréninkem!

Oddíl orientačního běhu pořádá první letošní společný trénink v nádherném prostředí brdského hřebene poblíž barokního areálu Skalka. Přidat se můžete
i vy…

Zimní pauza byla příliš dlouhá, a většina z nás je už natěšená na pravé závodění v přírodě, mapu a buzolu. Včasný start a dobrá fyzická příprava nás posune mezi ty připravené. Zároveň je tato akce otevřená široké veřejnosti z okolí Mníšku pod Brdy a Dobříše.

Pozvěte proto své kamarády, kteří vymění nedělní lenošení za pohyb na čerstvém vzduchu. Máme připraveno několik variant tratí, které nabídnou sportovní vyžití pro ty nejmenší děti, jejich rodiče a prarodiče, až po sportovce s ambicemi nejvyššími. Účast na tréninku doporučujeme určitě všem oddílovým dětem, aby si v klidu připomněly mapu dříve, než se objeví na startu prvního ostrého závodu. Ti z vás, kteří do oddílu přišli loni na podzim, nebo dokonce až letos, by si akci neměli v žádném případě nechat ujít. Máte zde větší prostor pro kontakt s trenéry i ostatními dětmi z oddílu. Očekáváme účast většiny oddílových dětí, pozvaní jsou i kamarádi ze sousedních oddílů a široká veřejnost. V případě dotazů volejte 773157911.

Akce je dokonce i v přihláškovém systému, ale mohou samozřejmě přijít i ti, kdo tam nejsou zapsaní. Map bude dostatek.  Poběží se za každého počasí, v případě nečasu bude k dispozici oddílový stan. Pro účastníky je akce zcela zdarma, podpořilo ji finančně Město Mníšek pod Brdy.

Kdy se sejdeme: v neděli 17.3.2018 ve 14hodin, event můžete i o něco později
konec tréninku nejpozději v 17hodin

Kde se startuje?   Mníšečtí mohou přijít pěšky, start je kousek v areálu Skalka. Trasa vede buď z parkoviště na horizontu u silnice do Řevnic nebo z Mníšku do kopce.

GPS místa startu:        https://mapy.cz/zakladni?vlastni-body&x=14.2539795&y=49.8778398&z=17&ut=Nov%C3%BD%20bod&uc=9gbn7xWmy6&ud=14%C2%B015%2712.434%22E%2049%C2%B052%2740.124%22N

Tratě: od Linie do HD 18, včetně jednoduchých tratí pro začátečníky, dlouhé tratě i měřeného sprintu na SI čipy

S sebou: SI čipy!!, buzolu, mapník, běžecká obuv a oblečení do přírody, pití a lehkou svačinku

Za trenéry Jana a Martin Bambouskovi, trenéři OK Dobříš

 

 

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se