T-Mobile olympijský běh 2023 se blíží

T-Mobile olympijský běh 2023 se blíží

Start T-Mobile olympijského běhu v roce 2021

Milí sportovci, příznivci zdravého životního stylu, běžci pro radost i pro výkon. Vás všechny bychom rádi pozvali na již tradiční T-Mobile olympijský běh, který se uskuteční ve středu 21. června 2023.

Přijďte si vyzkoušet jednu ze dvou tras: lehčí na 5 km, kterou zvládnou i ti netrénovaní z vás. Nebo zkuste porazit borce na trase 8 km! Anebo si dejte jen výzvu sami pro sebe: zvednout se z gauče a začít trénovat! Pro sebe, pro své zdraví, pro vzor svým dětem.
Na závody můžete přihlásit i své děti, jejich závody začínají už v 16:00 a jsou připraveny různé trasy dle věkových kategorií.
Startovat se bude opět na atletickém hřišti u ZŠ Komenského 420, kde bude připraveno zázemí pro sportovce i jejich fanoušky. Pro běžce rodiče bude opět k dispozici možnost hlídání dětí během hlavního závodu.
Přihlásit se můžete na www.olympijskybeh.cz. Do konce března je zvýhodněné startovné!

Co vás čeká?
Skvělé sportovní výkony, super atmosféra, profesionální časomíra, občerstvení po doběhu. A také dobrý pocit nejen z dosažení svých cílů, ale i z přispění na olympijskou nadaci, která podporuje nadané děti při jejich cestě ke sportu.

Těšíme se na vás!

Za organizátora, spolek BIOS Fit, Jiřina Elčknerová

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se