T-Mobile Olympijský běh se v Mníšku koná posedmé

T-Mobile Olympijský běh se v Mníšku koná posedmé

Hromadný start v Mníšku pod Brdy (2021)

Milí sportovci, běžci a příznivci zdravého životního stylu,
vás všechny bychom rádi pozvali na T-Mobile olympijský běh, který se uskuteční ve středu 19. června 2024 (poprvé se tu běžel v roce 2018).
Tato událost není jen o běhu a soutěžení. Je to o překonání sebe sama, o snaze dosáhnout svých sportovních cílů, naplnit svoje předsevzetí, ukázat sobě a svému okolí, že na to mám! V cíli je první jen jeden, ale vítězové jsou všichni, kdo uběhnou jednu ze dvou tras! 
Pro začátečníky máme trasu na 5 km, pro zkušenější bude připravena trasa 8 km.
Na závody můžete přihlásit i své děti, jejich závody začínají už v 16:00 a jsou připraveny různé trasy dle věkových kategorií.
Startovat se bude opět na atletickém hřišti Základní školy Komenského 420, kde bude připraveno zázemí pro sportovce i jejich fanoušky. Pro běžce-rodiče bude opět k dispozici možnost hlídání dětí během hlavního závodu. Ten začíná v 18:00, stejně jako na dalších 90 místech po celé ČR.

Přihlásit se můžete na www.olympijskybeh.cz.

Co vás čeká? Super atmosféra, skvělé sportovní výkony, radost z překonání své pohodlnosti (až lenosti), profesionální časomíra, občerstvení po doběhu. A také dobrý pocit nejen z dosažení svých cílů, ale i z přispění na olympijskou nadaci, která podporuje nadané děti při jejich cestě ke sportu.
A na závěr motto letošního ročníku „Jeden za všechny, všichni na start!“ 

Těšíme se na setkání s vámi na startovní čáře!

Jiřina Elčknerová za organizátora, spolek BIOS Fit z. s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se