Tým BIKE puzzle má mistra a vicemistra ČR v cyklokrosu

Tým BIKE puzzle má mistra a vicemistra ČR v cyklokrosu

Oslava úspěšné sezóny ve zličínském Jump Parku

Konec roku 2022 byl pro nás z pohledu cyklistických výkonů převážně odpočinkový, nicméně někteří naši malí borci se zapojili i do cyklokrosové sezóny.

Ta vyvrcholila v neděli 11. prosince Mistrovstvím ČR mládeže v Rýmařově. Mistrovství v Rýmařově pro nás bylo opravdu vyvedené, protože při účasti pouze dvou našich zástupců jsme vybojovali dvě medaile. Jindra Kohout dosáhl v kategorii mladší žáci na metu nejvyšší a získal titul mistra ČR a Jenda Vajsejtl si v kategorii starší žáci dojel pro 2. místo a stal se tak vicemistrem ČR v této kategorii!
Před Vánocemi k nám také se zpožděním doputovaly poháry za celkové umístění v Pražském MTB poháru 2022, kde jsme v týmové soutěži vybojovali 3. místo z 38 hodnocených týmů. V individuálním hodnocení si Jenda Vajsejtl zajistil 1. místo v kategorii starší žáci. Taktéž Julča Girgalová ve své kategorii (dívky 7-8 let) Pražský MTB pohár v roce 2022 vyhrála a Hanča Kameníková obsadila celkové 3. místo v kategorii dívky 9-10 let. Největší radost ale máme, že se do závodů Pražského MTB poháru zapojilo v průběhu roku 2022 více než 20 našich závodníků.

Mistr ČR v cyklokrosu (kategoie mladší žáci) Jindra Kohout na stupních vítězů

Nejen výše zmíněné úspěchy jsme mohli společně oslavit 22. prosince, kdy jsme pro děti připravili oslavu formou pohybu, a to v pražském Jump Parku na Zličíně, kde se sešlo 35 našich dětí. Dort pro naše malé borce samozřejmě nemohl chybět a podle toho, že z něj nic nezbylo, pravděpodobně dětem chutnal.
Závěrem bychom chtěli poděkovat městu Mníšek pod Brdy za podporu v roce 2022 a do roku 2023 všem popřát pevné zdraví, hodně úspěchů a dostatek pohybu.

Dort v barvách klubu

Petr Kameník za BIKE puzzle team z.s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se