U Pavilonu se pojedou Mníšecké eRZety, přijďte fandit

U Pavilonu se pojedou Mníšecké eRZety, přijďte fandit

Jeden ze závodních modelů

V sobotu 10. září 2022 se u Pavilonu konají závody RC modelů aut pod názvem MNÍŠECKÉ ERZETY.

Závody začínají od 10:00 ale fandit můžete přijít i odpoledne, protože se protáhnou až do 16:00. Uvidíte modely skutečných rally aut při zdolávání šestisetmetrové trati plné kuželů, mostků a záludných zatáček, ale také budete moct nakouknout do servisní zóny, kde je jejich majitelé s pomocí šroubováků, klíčů a pájek ladí do co možná nejlepší formy.

Fotografie z loňský závodů

Mníšecké eRZety se v našem městě pojedou již počtvrté. Minulé ročníky se konaly na asfaltové komunikaci v Bažantnici nad garážemi společnosti Martin Uher, letos se poprvé pojedou v prostoru před mníšeckým Pavilonem. Na závodníky čeká tentokrát náročnější trať, neboť kromě asfaltu (40 %) ji bude tvořit ještě šotolina (50 %) a tráva (10 %).

A pokud byste čekali, že tenhle koníček je doménou mužů, nenechte se mýlit, protože na trati určitě potkáte také dívky a ženy!

Mníšecké eRZety jsou závěrečným podnikem série CIRUS CUP, která sdružuje celkem sedm závodů (Pražská rally, Andělské peklo, Pepikova jízda, 1. RC Rally Veselá, RC Bohemia rally a Mečeříž) a jezdí se v Praze a Středočeském kraji od března až do podzimu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se