Úspěšný mníšecký oddíl přijímá další „vlčáky“

Úspěšný mníšecký oddíl přijímá další „vlčáky“

Mníšecký klub SK Vlčáci funguje teprve rok, jeho členové sbírají medaile a rozšiřuje svoji základnu i aktivity. Při náboru jeho nových členů bude i guru českých ultramaratonců Miloš Škorpil.

Prakticky v každém čísle Zpravodaje městečka pod Skalkou a pravidelně na Zprávách z Mníšku se můžete dočíst o úspěších mladého mníšeckého oddílu SK Vlčáci. Tento sportovní klub vstupuje do teprve druhého roku svého působení a už má za sebou medailové úspěchy v běžeckých a bikerských závodech po celé republice. A nejen to, na podzim pořádal první ročník běžeckého závodu Wolfs Race v Mníšku i okolí a zaměřil se i na kvalitu atletických trenérů a pořádal koncem roku jejich školení.

SK Vlčáci bude 14. ledna v tělocvičně ZŠ Komenského 420 od 15 do 16,30 přijímat nové členy do svého atletického oddílu. Hostem náboru bude starostka města Magdaléna Davis a Miloš Škorpil, legenda českého ultramaratonu, zakladatel internetové Běžecké školy, kterého můžete znát z projektu TV Prima Parta maraton.

Klub SK Vlčáci Mníšek pod Brdy je od listopadu 2018 platným členem Českého atletického svazu, a to znamená, že se jeho členové můžou účastnit zvodů pořádaných tímto svazem a ti nejlepší by dokonce mohli být nominování i na atletické mistrovství republiky. Oddíl SK Vlčáci pořádá vlastní běžecké závody a chce pořádat i klání pod hlavičkou republikového atletického svazu.

Kromě toho tento sportovní klub nově rozšiřuje své aktivity i na box a v úterý 8.1. 2019 proběhne ve Fitness Olympia Wellness- Všenory nábor nových členů do svého boxerského oddílu, který je rovněž členem republikové Boxerské asociace.  Od 16-17hodin bude nábor dětí, od 17:30- 18:30 nábor dospělých s možností osobních tréninků.

Přihlášky můžete vyplnit na www.skvlcaci.cz, nebo v den náboru dětí v základní škole. Dotazy můžete psát na info@skvlcaci.cz, nebo volat na číslo 605252813.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se