V Mníšku se školili atletičtí trenéři a oddíl Vlčáků přivítá nové členy

V Mníšku se školili atletičtí trenéři a oddíl Vlčáků přivítá nové členy

Trenéři atletických přípravek se sešli v základní škole Komenského 420 na celodenním školení. To tady zorganizoval mníšecký klub SK Vlčáci za účasti zkušených lektorek. Po novém roce tento oddíl chystá i nábor nových členů.

Atletický trenérský workshop pod vedením lektorek Dity Franklové a Lenky Samkové si nenechali ujít trenéři atletických přípravek nejen ze Středočeského kraje, například z SKP Nymburk, LS Kladno, TJ Neratovice, nebo Střela Žebrák, ale neváhali přijet ani trenéři z Brna nebo Kuřimi. „Účastníci se dozvěděli spoustu nových nácviků a informací které budou potřebovat ve své začínající trenérské kariéře. Všem trenérům přejeme hodně trenérských úspěchů,“ uvedl k tomu Petr Vlček, trenér z pořadatelského klubu SK Vlčáci.

SK Vlčáci je mníšecký oddíl, který vznikl teprve v loňském roce a jeho členky a členové už získali nemálo medailí v běžeckých ale i bikerských závodech po celé republice (průběžně o nich informujeme jak v tištěném, tak elektronickém Zpravodaji). Vznikl původně jako rodinný oddíl, ale má ambici stát se zázemím pro sportující děti i dospělé z Mníšku i okolí. Proto připravuje na 14. leden 2019 nábor nových členů.

Význam a také prestiž tohoto okamžiku bezesporu podpoří i účast legendy českého ultramaratonu, Miloše Škorpila, kterého můžete znát z pořadu TV Prima Parta maraton. Bližší informace o chystaném náboru se dočtete na Zprávách z Mníšku a facebooku města. Oddíl chce také pořádat běžecké závody, ten premiérový, pod názvem Wolfs Race 2018 se uskutečnil na konci letošního října.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se