Mikulášský volejbalový turnaj se vydařil

Mikulášský volejbalový turnaj se vydařil

Turnaje se zúčastnilo 27 žen a mužů.

V sobotu 7. prosince 2019 se na základní škole Mníšek pod Brdy konal historicky vůbec první „Mikulášský volejbalový turnaj pro příchozí“.  Dveře tohoto turnaje byly opravdu otevřeny všem, kteří mají rádi volejbal a chtěli si užít příjemné sportovní odpoledne.

Přestože turnaj čelil přímé konkurenci v podobě vánočních trhů na náměstí, účast byla hojná. Zaregistrovalo se celkem 27 mužů a žen, kteří byli náhodně rozlosování do pěti týmů. Každé družstvo se utkalo s každým a za stmívání jsme znali vítěze turnaje. Stal se jim tým „Divočáci“, který jako kapitán vedl Jaroslav Salava. Věcné ceny obdržela všechna družstva.

Na síti byly k vidění napínavé souboje.

Ředitelstvo turnaje přísně ale spravedlivě vyhlašovalo také nejlepší hráče a hráčky turnaje i volejbalovou miss. Nejlepší smečař: Tomáš Hrubant, universální hráč: Markéta Havlíčková, mníšecká naděje: Martina Balíčková, největší bojovník: Milan Brabenec, Miss turnaje: Aneta Jandová.

Speciální poděkování patří Kamilu Virágovi, který celý turnaj vymyslel a zorganizoval. Nezapomněl ani na výborné občerstvení. Účast v turnaji je vzpruhou do dalších podobných akcí, které na sebe jistě nenechají dlouho čekat.

Mníšecký volejbal v roce 2019 zažívá renesanci. Pod záštitou TJ Sokol Mníšek pod Brdy začaly fungovat volejbalové oddíly mužů i žen. Muži zahájili nejnižší volejbalovou soutěž a ženy se na ni připravují.

Náš volejbalový oddíl, TJ Sokol Mníšek pod Brdy, stále hledá nové volejbalisty. Muže i ženy, kteří mají zkušenosti z volejbalových soutěží. Chcete-li se dozvědět více informací, kontaktujte Kamila Virága na mobilu: 606 051 030.

Vítězný tým turnaje Divočáci.

Použitá foto: Iveta Štrombachová

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se