Rorejsové zvou na dvacátý Štrůdl

Rorejsové zvou na dvacátý Štrůdl

Spolek ROREJS vás opět zve, tentokráte na jubilejní 20. ročník rodinného festivalu ŠTRŮDL. Ten vás a hlavně vaše děti potěší pohádkami, kouzly, tvůrčí dílnou i divadelními improvizacemi pro dospělé publikum.

Můžete se těšit na následující program:

Festival zahájí v pátek 4. 9. v 17:30 vernisáž výstavy dobříšské výtvarnice a lektorky Daniely Doubkové v kavárně Malý mnich.
Páteční program pokračuje v 19:30 ve velkém sálu Pavilonu Stand´artní kabaretem pražského divadla VOSTO5. Vstupné na představení je 80 Kč.

Sobotní program již bude probíhat na farní zahradě (nám. F. X. Svobody 38):

Od 10 hodin vystoupí uskupení LOUTKY BEZ HRANIC s představením POHÁDKO Z PYTLE VEN. Pytel plný pohádkových postav se už těší, že ho otevřeme a vylovíme z něho další nečekané pohádkové dobrodružství.
Po pohádce následuje tradiční VÝTVARNÁ DÍLNA PRO DĚTI s Danielou Doubkovou.
Vstupné na dopolední program je 80 Kč nebo rodinné vstupné 150 Kč.

Odpolední program zahájí od 14 hodin autorská pohádka O RYBÁŘI A RYBCE v podání skupiny TEArTR RAJDO. Děti se dozví, co se může stát, když člověk chce stále víc a víc a neví, kdy přestat. Kombinuje v sobě prvky loutkového, činoherního, výtvarného a hudebního divadla, založeného na komunikaci s dětmi.
Od 15 hodin bude následovat DIVADLO BUFET s improvizovaným představením VĚCI.
Máte doma obyčejné nebo naopak neobyčejné věci a chcete je vidět v akci? Váš předmět náš podnět! Přineste Věci a uvidíte Věci! Improvizované představení s věcmi, které přinesou diváci.
Následuje DIVADLO KUFR, které od 16 hodin předvede ŽONGLÉRSKÉ KEJKLE A DÍLNU. Čekají na vás žonglérské vstupy a kejkle, tanec s dětmi i rodiči či interaktivní hry i pro ty úplně nejmenší návštěvníky.
Slavnostní zakončení zařídí od 17:30 BLEŠÍ CIRCUS a jeho principál GIORGIO FAME.
Vstupné na odpolední program je 100 Kč nebo rodinné vstupné 250 Kč.

Festivalové vstupné je 180 Kč, rodinné vstupné je 380 Kč.

Reportáž z loňského ročníku ŠTRŮDLu najdete ZDE.

 

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se