Blíží se 1. ročník Skaleckého Woodštoku

Blíží se 1. ročník Skaleckého Woodštoku

Míchačky Betonu

V sobotu 2. září se u stánku s občerstvením na Skalce koná 1. ročník hudebního festivalu pod názvem SKALECKÝ WOODŠTOCK.

Program začíná v 16 hodin, kdy se na improvizovaném pódiu představí kapely ZNIČEHONIC (Mníšek pod Brdy) a JANNY´S HOG RANCH (USA/ČR).
Vrcholem akce budou rockové MÍCHAČKY BETONU, které zahrají vlastní věci (např. Kozy neměla, Chlastáme), songy kultovní kapely Plastic People of The Universe (Muchomůrky, Magické noci a Podivuhodný mandarin) a také covery od Iggy Popa, Pink Floyd, Jasné páky, Olympicu, Ozzy Osborna a dalších.

Program skončí kolem 20. hodiny.

Vstupné je dobrovolné.


Představení účinkujících:

MÍCHAČKY BETONU vznikly v roce 1976 jako recesistická tancovačková studentská kapela z pražského VŠE s vazbami na hanspaulskou scénu. Po roce 2000 obnovují činnost, vystupují na soukromých večírcích i rockových festivalech, větší část repertoáru tvoří cover verze rockových hitů 70. až 90. let (Jethro Tull, Omega, Red Hot Chili Peppers a další)
Jejich frontmanem je hráč na baskytaru a zpěvák Tony Smrčka, který hrával v Abraxasu, Žlutém psu a Yo Yo Bandu. Dalšími členy jsou hráči, kteří působili také v kapelách zvučných jmen: flétnista, kytarista a zpěvák Mirek Židlický (Čechomor) a hráč na bicí Pavel Skala (Etc., Ivan Hlas a OK Band).
Jejich speciálním hostem bude kytarista Joe Karafiát (člen Plastic People of The Universe).

Jejich autorský song „Planeta snů“ najdete na Youtube.


JANN’S HOG RANCH je kapela z Prahy, jejímž frontmanem je psychedelický kovboj Janny Richter (dříve známý jako Jonny Richter and the Hog Ranch). Hrají drsnou energetickou fúzi rokenrolu, diska, grunge a electro wave.
Janny Richter narodil v Praze, ale srdcem patří hluboko do vyprahlých prérií a nedozírných plání amerického západu. V 90. letech začínal jako zpěvák v lokální kapele The Star Rover, poté odjíždí do USA, kde se potkává s americkou tradiční hudbou, delta blues, country a folkem.

Jejich song „Back to Butte“ najdete na Youtube.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se