Milostné karamboly v podání herců Lukáše Hejlíka a Pavly Dostálové pobaví v Pavilonu

Milostné karamboly v podání herců Lukáše Hejlíka a Pavly Dostálové pobaví v Pavilonu

Pavla Dostálová a Lukáš Hejlík

V úterý 7. března se v mníšecké kavárně a bistru Tady & Teď koná od 20:00 stand-up představení s názvem HISTORKY Z TINDERU.

Herci Lukáš Hejlík a Pavla Dostálová zde představí horkou novinku Historky z Tinderu od populární stand-up komičky Lucie Macháčkové. Jedná se o příběhy o lásce, sexu a dalších katastrofách. Z nejhorších rande jsou ty nejlepší historky – protože neštěstí nechodí po horách, ale po single holkách!

Autorka knihy Historky z Tinderu (vydalo ji loni nakladatelství Cosmopolis), populární stand-up komička Lucie Macháčková, v ní s humorem a nadsázkou glosuje milostné karamboly. A ty jsou pochopitelně živnou půdou pro projekt LiStOVáNí, jehož cílem je představit divákům všech generací zajímavé knihy neotřelou formou tzv. scénického čtení.

Představení, stejně jako kniha, je plné příběhů o lásce, randění i pořádných trapasech, k nimž dochází – ať už jste single, zadaní, a nebo něco mezi. Dozvíte se například, co se stane, když se zabouchnete na divokém večírku, co dělat, když při šnorchlování v moři omylem narazíte na svého ex nebo jak nejlépe rozchodit rozchod.

Cena vstupenek je 150 Kč/kus a můžete je zakoupit v kavárně a bistru Tady & Teď (v hotovosti) nebo na Pokladně městského úřadu (v hotovosti i kartou). A neváhejte s nákupem, kapacita míst je omezena.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se