V Letech se otevře nová kavárna s dětskou hernou

V Letech se otevře nová kavárna s dětskou hernou

Na druhou polovinu září 2019 je plánováno zprovoznění velké dětské herny s kavárnou, která má sloužit i k setkávání dětí s rodiči.

Provozovna pod názvem MĚSTEČKO bude umístěna v nově postavené budově na rohu ulic Pražská a Karlická v Letech u Dobřichovic (naproti MMX pivovaru) a bude mít i vlastní parkoviště.

V kavárně bude zvlášť vymezená místnost na pořádání workshopů, kurzů, lekcí nebo narozeninových oslav. A další místnost bude sdílenou coworkingovou kanceláří. Prostor je navržen tak, aby z každého místa v kavárně, i z obou místností, bylo vidět na celou herní plochu a byl tak vytvořen maximální komfort pro rodiče.

Pro děti bude k dispozici velká hrací plocha s dětským městečkem, ulicí a parkem s hasičskou věží, i pracovní koutek s kreslením, puzzle a skládačkami. A taky pohybové, tvořivé kroužky a aktivity, budeme pořádat různé akce a spoustu dalších aktivit.

Po celý den bude v herně přítomná teta, která se bude dětem věnovat, hrát si s nimi i cíleně tvořit a v případě potřeby hlídat až na 3 hodiny.

Více informací najdete na facebookovém profilu Městečko – kavárna s dětskou hernou

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se