V Pavilonu vystupoval kouzelník Jakub

V Pavilonu vystupoval kouzelník Jakub

Kouzelníkovi pomáhali při čarování dobrovolníci z publika

Před zcela zaplněným velkým sálem Pavilonu vystoupil kouzelník JAKUB BÍLEK. Jeho show, zaměřená především na dětské publikum, pobavila i diváky z řad rodičů a prarodičů.

Pavilon se proměnil na kouzelnickou dílnu, ve které čaroděj udivoval svými triky a kousky. Žádné z kouzel se ovšem nemohlo obejít bez asistence malých dobrovolníků z publika, z nichž někteří se z domova vybavili i čarodějnickými kostýmy. I když byl o funkci asistentů velký zájem, kouzelník z hlásících se dětí spravedlivě vybíral, aby se jich na pódiu vystřídalo co možná nejvíce.

Žádné z kouzel se neobešlo bez dětských asistentů ani posypání čarovnou solí

Aby se mohlo kouzlo podařilo, musel být předmět nejdříve posypán kouzelnou solí a několikrát opakováno tajemné zaříkávadlo. Jakub postupně vyčaroval bílou holubici, hada nebo králíka, které si mohli diváci po konci představení prohlédnout nebo i pohladit. Kromě vyčarování zvířecích kamarádů předváděl mág také různé triky: s obráceným sáčkem, ze kterého „zázračně“ nevypadla skleněná láhev; z peněženky „vyskakujícím“ ohněm, který nakonec uhasila až čarovná sůl. Představení nepostrádalo ani humor, a tak diváci nejenom žasli nad kouzelníkovými dovednostmi, ale báječně se bavili i jeho vtípky a skopičinami: neustále do hlediště vyskakující „hadi“ z krabičky nebo čarovná hůlka, která v rukách malého asistenta pokaždé zvadla.
Na závěr šikovný kouzelník vytvaroval všem dětem pejsky z různobarevných balónků.

Další fotografie najdete na mníšeckém facebookovém profilu.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Nejnovější
Nejstarší Nejvíce hlasovaný
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se