V Pavilonu bude končit kavárna a bistro Tady & Teď, hledá se nový provozovatel

V Pavilonu bude končit kavárna a bistro Tady & Teď, hledá se nový provozovatel

Andrea Tkáčová a Beáta Fehérová

Na vlastní žádost letos ukončí činnost provozovatelky občerstvení v mníšeckém Pavilonu, sestry Andrea Tkáčová a Beáta Fehérová. Kavárnu a bistro Tady a Teď otevřely společně v březnu 2022 a za tu dobu si jejich podnik dokázal vybudovat slušné renomé v gastronomickém oboru a jejich jídla i lahůdky se staly doslova pojmem.
„Za naší rozhodnutím ukončit v Mníšku pod Brdy provoz kavárny a bistra stojí několikaměsíční diskuze a úvahy. Vedlo nás k tomu několik důležitých okolností, především následky maximálního pracovního vytížení mé sestry, které stojí za jejím částečným vyhořením. A vzhledem k tomu, že jsme koncept kavárny a bistra Tady & Teď rozjížděly společně, tak nevidím důvod, abych v tom pokračovala bez ní. Sestra si dá nejspíš od gastronomie pauzu, já budu v aktivitách pokračovat v provozovně na Dobříši, která více odpovídá konceptu kavárny a bistra bez kuchyně,“ uvedla k rozhodnutí Andrea Tkáčová a dodala: „Městu Mníšek pod Brdy bych chtěla poděkovat za poskytnutí ideálních podmínek k podnikání i za podporu, kterou nám po celou dobu poskytovalo.“

Následovat bude výběr nového provozovatele prostor v Pavilonu, který patří městu Mníšek pod Brdy. Nový provozovatel by měl převzít chod podniku bez přerušení provozu, v ideálním případě i při zachování stávajícího konceptu. Zájemci se mohou hlásit u paní Tkáčové na tel.: 720 486 454, nebo e-mailu: andrea@budtadyated.cz. Současné provozovatelky přislíbily ukončit činnost až v momentě, kdy podnik převezme nový provozovatel.

„Naší snahou bude, aby nový provozovatel poskytoval gastronomické služby v podobné kvalitě jako tomu bylo doposud. Samozřejmostí bude zachování poskytování obědů žákům a pedagogům Základní školy Komenského 886. Naším cílem je, aby zákazníci poznali změnu co možná nejméně. Andree i Beátě přeji do budoucna mnoho úspěchů i štěstí v profesním i osobním životě. Dokázaly v našem městě nastartovat styl gastronomie, za kterým jezdili i lidé z okolních měst. Vedle profesních kvalit, dokázaly kolem svého podniku stmelovat lidi a v mnoha případech běžný prozákaznický přístup přerostl i do přátelské roviny,“ uvedla k plánované změně místostarostka Daniela Páterová.

Interiér kavárny a bistra zve k posezení

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se