Sokolové oslaví výročí vzniku Československa během

Sokolové oslaví výročí vzniku Československa během

Loni se Sokolský běh republiky konal v Mníšku poprvé. Foto: Dana Dalšická

U příležitosti vzniku samostatného československého státu dne 28. 10., se již druhým rokem uskuteční v Mníšku pod Brdy oslava tohoto svátku a to SOKOLSKÝM BĚHEM REPUBLIKY.

Pro letošní rok jsme připravili dětské trasy od 50 m do 800 m a hlavní závod tradičně na 5 km a delší na 8,5 km. Každý si vybere dle svého uvážení. Začínáme od 11 hodin výdejem startovních balíčků, kde se můžete těšit na unikátní a zajímavé věci od našich sponzorů.
Start hlavního závodu bude ve 14 hodin a to i ve více jak 70 dalších městech v ČR a zahraničí, které se přidali k této sportovní akci.

Místo startu: křižovatka ulic Lhotecká a Řevnická (naproti Esmarinu).
Trasa závodu: Trasa povede okruhem přes město ke Skalce a přes lesní cesty.

Veškeré informace a on-line registrace naleznete na stránkách www.behrepubliky.cz. Registrace na místě bude v omezené míře. Startovné 200 Kč (dospělí) a 60 Kč (děti) – balíčky obsahují startovní číslo, drobné dárky od sponzorů a medaile.
Dobrovolníci pro zajištění závodu jsou vítáni. V případě podrobnějších dotazů pište na e-mail: pavel@juzek.eu, nebo volejte na tel.: 603 788 817.

Akci Sokolové poprvé uspořádali v roce 1919, její obnovená premiéra se konala přesně po sto letech při 101. výročí vzniku Československa. Od té doby let se do běhání zapojují už desítky měst po celé ČR i v zahraničí.

Pavel Jůzek za Sokolský běh republiky

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se