Volejbalisté TJ Sokol Mníšek pod Brdy zahajují druhou polovinu soutěže

Volejbalisté TJ Sokol Mníšek pod Brdy zahajují druhou polovinu soutěže

Foto: archiv TJ Sokol Mníšek pod Brdy

Volejbal pochází z USA, ale dnes je populární po celém světě. Patří mu 7. příčka popularity na světě. Volejbal vymyslel 9. února 1895 William G. Morgan z YMCA v Massachusetts (USA).. Já ho osobně neznám, ale musel to být úžasný člověk, když vymyslel tak krásný sport.

A kdo se chce dozvědět více, popřípadě si ho zahrát, ať navštíví náš volejbalový oddíl TJ Sokol Mníšek pod Brdy (kontaktní tel.: 734 414 715). Rádi přivítáme muže i ženy, kteří by mohli doplnit náš volejbalový oddíl.  

Tým žen
Naše krásná, chytrá a hbitá děvčata rozjela soutěž žen ročníku 2023/2024 v úžasném stylu a jsou na 2. místě těžké skupiny Krajského přeboru II. třídy. Tento ženský tým vede s nadhledem kapitánka Kateřina Smělá. Dále tam máme nepostradatelné hráčky Lenku Pivokonskou, Terezu Kašparovou, Danu Starcovou, Lenku Jandovou, Vendulu Vonkovou, Andreu Brožovou, Dášu Svobodovou, Sašu Tesařovou, Michalu Drvotovou a Denisu Marečkovou. Přidala se k nám také nová šikovná spoluhráčka Eva Fučíková.

Tým mužů
A naši muži? Pravda je, že tak krásní jako naše holky nejsou, ale jsou moudří, rozvážní a sveřepí. Kluci jsou také na 2. místě ve své skupině Krajského přeboru II. třídy. Trošku se trápili v první polovině soutěže, ale věřím že si to sedne a druhá půlka bude lepší. V čele sestavy jsou kapitán Milan Blahož a hrající předseda oddílu Jan Kašpar. Dalšími hráči jsou Jan Čepera, Jan Matys, Jan Hrdlička, Michal Elčkner, Miloslav Kubař, Jakub Janeček, Alexandr Polák, Gleb Lyshchuk, Taras Vasylyshyn a stále hrající trenér Kamil Virág. Nadějně vypadá návrat Ondřeje Forsterevicze a Zdeňka Lukáše. Novou posilou je nadějný Martin Rusek a šikovný Jan Varholák, což je bezva.

Foto: archiv TJ Sokol Mníšek pod Brdy

Druhá polovina nám začíná 20. dubna a bude ukončena zápasy play off 6. června, tak nám držte palce, a když nás přijdete povzbudit, bude to skvělé.

A nesmíme zapomenout ještě na naše smíšené družstvo, které má pravidelné tréninky pod vedením Honzy Černého a Petra Kasla, za což jim patří dík.

Volejbalu zdar!

Kamil Virág, trenér

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se