Zimní sportovní soustředění Monínec 2024

Zimní sportovní soustředění Monínec 2024

Večerní lyžování

Představte si, že se každý víkend můžete vydat na dobrodružství, které vás posune nejen fyzicky, ale i mentálně. Přesně takové bylo naše zimní soustředění na Monínec s oddílem sportovního aerobiku. Tři dny plné tréninků, smíchu a překonávání sebe sama.

Od pátku do neděle jsme se ponořili do světa sportu tak intenzivně, jak to jen šlo. Hlavním cílem bylo dodělat sestavy a zdokonalit prvky našeho gymnastického aerobiku. Každý den jsme vstávali s jedním cílem – stát se lepšími verzemi sebe sama, a to nejen na sportovním poli.

Relax v bazénu


Večerní lyžování bylo pro některé z nás prvním dotykem se zimním sportem v této sezóně. Pocit svobody a radosti z jízdy pod hvězdnou oblohou je nezapomenutelný.
Jedním z vrcholů víkendu byla návštěva mezinárodní rozhodčí Terezy Kudláčkové. Její přítomnost, rady a zpětná vazba byly pro nás nejen ctí, ale především neocenitelnou zkušeností. Ukázala nám, že i ve světě sportu, kde panuje vysoká konkurence, může být prostor pro vzájemnou podporu a učení se od těch nejlepších.
Tento víkend nebyl jen o sportu. Byl o týmovém duchu, o přátelství, o vzájemné podpoře a o překonávání vlastních limitů. Ukázal nám, že i v těžkých chvílích můžeme společně vše zvládnout.

Nikola Nechyba, sekretář spolku (text)
Foto: archiv BIOS fit z. s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se