Povídání o vánočních zvycích zavede diváky do exotické Guatemaly

Povídání o vánočních zvycích zavede diváky do exotické Guatemaly

Mercado Central je největší tržiště v hlavním městě, kde najdete vše od čerstvého ovoce a zeleniny až po místní řemesla a suvenýry.

Ve středu 27. března se ve velkém sálu Pavilonu koná od 18:00 přednáška na téma: VÁNOCE V GUATEMALE.

Přednášet budou Martin Bambousek a jeho dcera Julie Bambousková.

Čeká vás netradiční cesta za jazykem a mentalitou lidí v zemi, o které většina z nás neví, kde leží.

Nabídnou vám ochutnávku něčeho jiného než vánočního cukroví a všech dobrot, Vánoce plné opravdových dárků a skutečných překvapení. Prostředí vzdálené našemu vánočního shonu a stresu, který každoročně dobrovolně podstupujeme.
Společně nahlédnete na možnosti odlišného způsobu vzdělávání a prožití vánočních svátků ve zcela jiném prostředí.
Seznámí vás s jinou cestou studia cizího jazyka. S cestou, které všichni rozumíme, ale z mnoha důvodů ji odmítáme. Bude to také vyprávění o způsobu jak se jazyk NAučit, nejenom se ho učit.

Vstupné je dobrovolné.

Guatemalská republika je stát ve střední Americe. Jeho sousedy jsou Belize, Salvador, Honduras a Mexiko (je tak jediný jediný stát v severní a střední Americe, který sousedí s více než třemi jinými státy).
Název Guatemala pochází od indiánského slova v nahuatlu Cuauhtemallan, které znamená místo (země) obklopené stromy (lesy), protože téměř polovinu státu pokrývají tropické lesy. Podnebí je tropické.
S odhadovaným počtem obyvatel kolem 17,2 milionu obyvatel je nejlidnatější zemí střední Ameriky. Hlavním a největším městem je Nueva Guatemala de la Asunción – největší město ve střední Americe.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se