První letošní trhy Najíme se doprovodí folklórní festival

První letošní trhy Najíme se doprovodí folklórní festival

na trzích budou i speciality indonéské kuchyně

Zatím 32 prodejců přislíbilo účast na mníšeckých trzích NAJÍME SE, které se budou v letošním roce konat poprvé. 
Uskuteční se v sobotu 11. května 2024 od 8 do 14 hodin na ploše před zámkem.

Souběžně s trhy se bude v Předzámčí konat folklórní festival STAROČESKÉ MÁJE. O kulturní program bude tedy postaráno.

Těšit se můžete na zeleninu a ovoce, výborné maďarské a slovenské klobásy, zabijačkové speciality, sladké i slané pečivo, mléčné výrobky a sýrové dobroty, med, marmelády a spoustu dalších kvalitních potravin od prvovýrobců.
V příjemné atmosféře tak můžete nejen nakupovat potraviny pro doplnění vašich domácích zásob, ale také třeba posedět, nebo postát s přáteli u lahodné kávy, piva či vína. Hlad vám zaženou hot dogy nebo speciality indonéské kuchyně.

Seznam stánkařů, kteří (zatím) přislíbili svou účast:

Ekofarma Háje
Pivovar Ferdinand
Koření paní Boháčové
Třebáňské oleje VPRESU
Sýrové delikatesy z Beskyd
Exotická kuchyně Immy Houdkové
KHBees – včelí farma
Prešporská medovina a včelovina
Rychlovka
Dobroty od Nikolky – palačinky, waffle na špejli
Oceterie.CZ
Chňapky by MaJa a dílnička Hrátky s razítky

Kavárna a bistro Tady a Teď
Kafe Plechofka
Mníšecký mošt
SYRPEVA – ekofarma Kozí roh
Vinařství rodiny Machových
Kofishop – pražená káva, čaj a horká čokoláda
Stromky, keře a sazenice pana Šlehofera
Cup of Flowers – řezané květiny

Aperol – pojízdný stánek
Uzeniny a zabijačkové speciality pana Flachse
MarmeLinda
Domácí perníčky paní Vyskočilové
Tyrolské speciality

Valašské frgály z Rožnova pod Radhoštěm
Maďarské a slovenské uzeniny a zabijačkové speciality
Kantýna u Juráška
Ovoce Zelenina Švestka a syn
Warung Indonesia – speciality indonéské kuchyně
Rýžové produkty Frostenhof
Dřevěné pomůcky do kuchyně pana Schüllera
Vydlák – hořčice, oleje, bezlepkové mouky, soli

Na trzích bude společnost Srba Servis předvádět elektroauto.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se