Sportuj pod Brdy spouští nábor dětí

Sportuj pod Brdy spouští nábor dětí

Nový sportovní klub v Mníšku a okolí spouští nábor dětí do sportovních programů a připravil soutěž pro děti o 10 lístků do kina.

Registrace dětí do programů a všechny důležité informace k nim naleznete na www.sportujpodbrdy.cz.

SK Sportuj pod Brdy zaměřující se na sportovní přípravu předškoláků, školáků a mladšího žatstva představuje své tři sportovní programy:

  • Sportuj s krtkem – program pro předškoláky, zaměřující se především na rozvoj pohybové gramotnosti a vytvoření lásky ke sportu.
  • Atletika – program pro širokou skupinu dětí od 6 do 15ti let věku, kteří milují pohyb a chtějí se všestraně pohybově rozvíjet.
  • Fotbal – nejoblíbenější český sport, který nabízíme ve dvou kategoriích od úplných začátečníků po pokročilejší fotbalisty.

Všechny programy jsou vedeny částečně formou hry s pozitivním přístupem ke sportu a také k fair play. Budujeme v dětech lásku ke sportu jako takovému a nezaměřujeme se na vrcholovou a velmi náročnou přípravu sportovců. Věříme, že děti si v nízkém věku sport musejí nejdříve zamilovat a sportování si hlavně užít. Náš klub je členem Českého atletického svazu a bude se v roce 2020 účastnit atletických závodů přípravek i žáků. Malé fotbalisty čekají přátelská útkání s týmy z blízkého okolí.

Soutěž o lístky do kina:
Navštivte naši facebookovou stránku Sportuj pod Brdy – SK SPB a v sekci Události naleznete všechny potřebné informace k soutěži Vybarvi, libovolně vyplň komiks a vyhraje lístky do kina Cinema City.


Těšíme se na Vaše obrázky a zároveň na tréninku.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se