Malí karatisté zahajují podzimní sezonu

Malí karatisté zahajují podzimní sezonu

Děti z našeho klubu KAMIWAZA KARATE mají již letní prázdniny za sebou a s nedočkavostí se těší na novou sezónu. Jako každý rok, tak i letošní sezóna bude velmi nabitá, plná soutěží, akcí a skvělých tréninků. Ale nejen tréninky v době školního roku jsou parádní. I o prázdninách jedeme na plný plyn.

A co naše děti z klubu o prázdninách zažily? Nejprve proběhlo týdenní letní soustředění v Krkonoších, které je velmi oblíbené a každým rokem si děti odsud odváží parádní zážitky.
Ke konci prázdnin také proběhl příměstský tábor, který se každým rokem setkává s větším a větším zájmem, což nás velmi těší. Děti si zde připomněly základy karate a jsou připraveni vstoupit do nové sezóny 2020/2021.

Nesmíme zapomenout ani na naše závodní skupiny, které letos opět absolvovaly speciální letní campy, kde se pečlivě připravovaly na soutěže, které proběhnou v letošním roce a jako každoročně, tak i letos v prosinci, se bude konat Mistrovství ČR 2020.

Děti i všichni trenéři se již těší na tréninky v novém školním roce, které tradičně probíhají v ESMARIN CENTRU. Kurzy jsou rozděleny do několika věkových kategorií, ze kterých si vybere úplně každý. Velice oblíbené jsou kurzy pro mladší děti od 5 let věku, kde se učí zábavnou formou bojové umění karate, všeobecnou pohybovou průpravu a zlepšují si fyzickou kondici a koordinaci těla. Otevřené jsou také populární kurzy pro dospělé.
Velkou novinkou bude podzimní soustředění, které proběhne na konci září. Poprvé bude také náš klub pořádat v listopadu MČR Karate pro mládež.

Karate rozvíjí děti, utváří je, pomáhá jim s lepší koordinací těla. Náš sportovní klub během roku navíc pořádá, kromě samotných tréninků, různé doprovodné akce republikového významu. Díky tomu, že klub je součástí olympijského hnutí, patří k největším organizacím svého druhu v ČR a členové klubu jsou součástí reprezentace ČR, mají členové možnost i dlouhodobého rozvoje. Přijďte si i vy vyzkoušet zcela nezávazně a ZDARMA lekce karate. Program na novou sezónu 2020/2021 je nabitý, tak se přidej k nám, budeme se na tebe těšit.
Více informací naleznete na webových stránkách KARATE.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se