BIOSfit zahájil v Příbrami sérii Začni s Mistry úspěšně

BIOSfit zahájil v Příbrami sérii Začni s Mistry úspěšně

Vítězné gesto

V sobotu 4. února se konal první z řady závodů Začni s Mistry 2023. Tato série je pořádaná naším klubem BIOSfit a sousedním Aerobik studio dvojka Sedlčany a má za úkol povzbudit a motivovat děti ve sportovním aerobiku bez ohledu na jejich výkonnost.

Závod se konal ve Sportovní Hale Příbram, kde jsme děti mohly vidět již od 10 hodin ráno. Zúčastnilo se ho přes 270 sportovních nadšenců a 400 povzbuzujících z řad maminek, tatínků, babiček a dědečků. Hala byla opravdu naplněná, sjely se k nám kluby z Dobříše, Milína, Písku a i ze vzdálenějšího Mnichova Hradiště nebo Českých Budějovic. Pro velký ohlas rozhodně nebyl tento závod poslední a na podobný se můžete těšit 19. března v Praze, 22. dubna v Kralupech nad Vltavou a jako velké finále 21. května v Sedlčanech.

Show Men in Black

Soutěžilo se v jednotlivcích, menších i větších skupinách, a tak byl program velmi nabitý. Vše bylo ale zorganizováno do nejmenšího detailu.
Byl zde vyladěný fotokoutek, bufet na občerstvení a velký úspěch sklidila také překážková dráha. Na každého závodníka čekal úsměv pořadatele a voda s nálepkou “Gratulujeme, byla jsi úžasná“. Jako výhru si pak děti odnášely domů medaile, diplomy, psací potřeby, květiny nebo plyšáky. Zkrátka nikdo neodešel s prázdnou.

Jedno z děvčat z BIOSfitu

A co se týče našich mníšeckých dětí? Ty rozhodně neotálely a statečně bojovaly o přední příčky. Ze závodnic sportovního aerobiku si zlatou medaili domů odvezly Běta Elčknerová, dvojice Eliška Šmídová a Magdaléna Okénková, pětice Luxíková, Průšová, Váchová, Miková a Brožová, pětice Šmídová, Čadková, Kotrbová, Dandová a Ptáčková a trojice Bartošová, Fialová a Gondášová.
V kategorii show pak skupiny Bob a Bobek, Na zápase NBA a Ať žijí duchové.

Detailnější informace o výsledcích soutěže si můžete zobrazit na webových stránkách BIOSFIT.

Děvčata z BIOSfitu na stupních vítězů

Anna Melichová za BIOSfit

Použitá foto: archiv autorky

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se