Mníšečtí Divočáci zabojovali na Školském poháru

Mníšečtí Divočáci zabojovali na Školském poháru

Mníšečtí Divočáci na turnaji

Dne 24. června 2022 se v herně Harlequin v Praze konal Školský pohár, který byl určen pro děti do 15 let.

Na turnaj se přihlásilo celkem 30 dětí, a to z Českých Budějovic, Hodonína, Plzně, Prahy a Mníšku pod Brdy. Turnaj byl rozdělen na dvě věkové kategorie: juniory a kadety. Mníšečtí Divočáci měli zastoupení v obou kategoriích, protože byli nejpočetnější skupinou, která čítala celkem 10 hráčů a hráček. Pro některé to byl první turnaj, kterého se zúčastnili a doufáme, že budou následovat další.

Junioři
V kategorii junioři nás reprezentovali Sebastian Dumont, Michal Kejla, Jakub Schiller, Viktorie Lišková a Václav Hrubý. Nejlépe z této kategorie dopadl Sebastian Dumont, který se probojoval až do čtvrtfinále, kde po napínavé bitvě prohrál 14:16 s Laurou-Marií Černou z Plzně. Celkem tedy skončil na krásném 5. místě ze 14 zúčastněných!

Chvilka soustředění před úderem

Kadeti
V kategorii kadeti nás reprezentovali Antonín Hrubý, Zuzana Lohonková, Petr Lohonka, Filip Billián a Eduard Vávra. Nejlépe z této kategorie dopadli Antonín Hrubý a Zuzana Lohonková, oba se dostali do čtvrtfinále. Antonín Hrubý se ve čtvrtfinále utkal s Elisabet Vlasákovou, se kterou sehrál vyrovnaný zápas, ale nakonec prohrál 6:10. Zuzana Lohonková se utkala s Nicolasem-Oliverem Černým, se kterým prohrála 8:15. Celkově se umístil Antonín Hrubý na 6. místě a Zuzana Lohonková na 7. místě z celkem 16 účastníků.

Školsky pohár nám ukázal určité mezery, ale ukázal nám také to, že práce s mládeží má smysl, a proto v září budeme pořádat další nábor dětí do našeho sportovního klubu.
Děkuji všem dětem, organizátorům, doprovodu a v neposlední řadě také hlavní trenérce Evě Maškové za sportovní přípravu dětí.

Petr Smorádek, předseda SK Divočáci z Mníšku, z.s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se