Mníšečtí dorostenci obstáli na turnaji v Zahořanech se ctí

Mníšečtí dorostenci obstáli na turnaji v Zahořanech se ctí

Bodláci při focení před turnajem...v té době ještě s čistými dresy bez bahna

Poslední červencovou sobotu se konal fotbalový turnaj v malé kopané s názvem Rum Zahořany Cup.

Na fotbalové hřiště u zahořanského rybníka se sjelo celkem 10 mužstev. Nechyběli mezi ani mníšečtí dorostenci, kteří si pro turnaj zvolili název BODLÁCI. Nastupovali ve složení: Michal Jeřábek, Tomáš Minařík, Filip Zemančík, Václav Melen, Tomáš Erbek, Jakub Lakatoš, Daniel Gruntorád, Dominik Lacina a Yulian Goshovskyy (jarní posila z Ukrajiny).

Obětavý výskok ve zdi při bránění standardní situace

V zápasech ve skupině Bodláci postupně zdolali týmy THC Špek 1:0, Vejdi a neuškoď 2:1, sedlčanské Hory míří 2:0. Podlehli pouze favoritům turnaje čisovickým Rangers 0:3 a skončili na druhé příčce. Ve čtvrtfinále přešli přes mužstvo Na Ex výsledkem 3:1. V semifinále narazili na pozdějšího vítěze, domácí Rum Zahořany A, se kterým prohráli 1:3. V souboji o třetí místo nestačili na THC Špek, kterému po urputném boji podlehli 3:4.

Při plnění dovednostní soutěže v hlavičkování

Celkové čtvrté místo mníšeckých dorostenců bylo překvapením i pro samotné pořadatele turnaje, neboť byli jediným týmem, který tvořili hráči mladší 18 let.
„Turnaje v malé kopané v obsazení 4+1 se moji kluci zúčastnili vůbec poprvé a musím uznat, že tento herní systém zvládli výborně. Jsem spokojen, jak s jejich herním projevem a bojovností, tak i celkovým umístěním“, zhodnotil výkony svých svěřenců na turnaji trenér Miloš Gruntorád.

Diplom za 4. místo

Použitá foto: Matouš Filipi

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se