Na školním hřišti proběhne Sportovní den mládeže s TAJV

Na školním hřišti proběhne Sportovní den mládeže s TAJV

V pondělí 11. dubna 2022 se na hřišti u ZŠ Komenského 420 koná 1. ročník semifinálového turnaje Sportovní den mládeže s TAJV. Začíná se v 10 hodin a končí kolem poledne.

V současnosti se jedná o největší sportovní projekt pro děti a mládež v 250 obcích České republiky,
který se koná pod záštitou Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, Národní sportovní agentury a krajského úřadu. Účastníci turnaje soutěží nejprve společně v pěti sportovních aktivitách (fotbal, florbal, házená, frisbee a tenis).
Tři nejúspěšnější finalisté z Mníšku pod Brdy obdrží nominaci na prosincové Národní finále v Poděbradech! Právě zde budou nominovaní hráči z Mníšku pod Brdy soupeřit o pozici národního vítěze a o putovní pohár TAJV pro město Mníšek pod Brdy.

Přijďte fandit!

Sportovní akce v Mníšku pod Brdy je realizována za podpory Města Mníšek pod Brdy.

Mgr. Jan Váňa za TAJV
www.tajv.cz

Sportovní den mládeže s TAJV (Tenisová akademie Jan Váňa) je sportovně-edukační projekt pro děti a mládež ve vybraných městech a obcích na sportovištích základních škol v České republice. Tento komplexní národní projekt zahrnuje trénink aktivit a hlavní sportovní turnaj TAJV v daném místě s profesionálním trenérem a pedagogem Mgr. Janem Váňou. Každý účastník projektu si vyzkouší nabízené sportovní aktivity a soutěží o hodnotné ceny z turnaje TAJV. Během roku 2022 se bude konat 250 semifinálových kol, kde nejlepší účastníci postupují na závěrečné Národní finále. Hlavním cílem projektu je především prohlubování myšlenky sportu mezi dětmi a nabádaní k pravidelnému aktivnímu pohybu v jejich volném čase.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se