Pozitivní energie závodů je skvělou motivací tréninků SK Mníšecký Expres

Pozitivní energie závodů je skvělou motivací tréninků SK Mníšecký Expres

Vyhlášení Brdského běžeckého poháru 2021, zleva: Šárka Nademlejnská (Loko Beroun), Martina Jeníková (SK Sporting Příbram), Anička Raušová, Emma Hršelová, Anna Hršelová a Emma Raušová (SK Mníšecký Expres), Příbram 2021

Hodiny a hodiny dřiny a potu, ale také radostné sdílení okamžiků, kdy se nám daří posouvat hranice svých sportovních výkonů.

A pak nastane okamžik, kdy vstupujeme do soutěžních klání, která s sebou přináší střídavě nejen cenná vítězství a radostná objetí, ale také bolestivé pády a slzy. Proto je vždy krásné sledovat to, co během sportovních setkání vzniká jaksi mimoděk. Ostré lokty soupeřů se postupně obrušují a jsou častěji nahrazovány přáním k úspěchu. Přátelství tak do vzájemných soubojů vnáší další rozměr a je mnohdy cennější než získaný kov či kvalitní čas při protnutí cílové pásky.
Slavnostní vyhlášení nejlepších účastníků osmého ročníku seriálu brdských běžeckých závodů se neslo v přátelském duchu a upřímných gratulací. A naše atletky byly nedílnou součástí tohoto vyhlášení. V kategorii Dívky 8-9 let se Emma Hršelová v celkovém pořadí umístila na 4. místě. Početné zastoupení jsme měli i v kategorii Dívky 12-13 let, ve které Emma Raušová získala 3. místo, Anna Hršelová 4. místo a na 6. místě se umístila Kateřina Kudová. Anna Raušová se v kategorie Dívky 14-15 let umístila na 3. místě.

V Mníšeckém Expresu jsme rádi, že naplňujeme heslo „Vítězství je skvělá věc, ale přátelství je ještě lepší“.

Všem aktivním i pasivním sportovcům přejeme v novém roce 2022 mnoho vydařených sportovních zážitků.

Petra Raušová za SK Mníšecký Expres, z.s.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se