Skvělý začátek sezony v podání běžců z SK Zahořany

Skvělý začátek sezony v podání běžců z SK Zahořany

Borci a borkyně na startovní pásce v Kytíně

Tuto sobotu se v Kytíně uskutečnil první závod letošního ročníku dnes již téměř legendárního celorepublikového běžeckého poháru Trail Running Cup.

Je skoro magické, že první a poslední závod letošního seriálu se uskuteční právě u nás na Mníšecku a Dobříšsku. Více o seriálu naleznete na jeho webových stránkách Trail Running Cup.
Naši borci se v nabité konkurenci rozhodně neztratili. Přivezli z Kytína hned dvě druhá místa, Michal Bodický v kategorii do 29 let a David Kulík v kategorii do 39 let. Druhý jmenovaný se musel ve velmi silně obsazené kategorii sklonit pouze před vicemistrem ČR v ½ maratonu z roku 2015 Ondřejem Fejfarem, který zaběhl traťový rekord časem 1:26:57 a umí hladký 1/2M za 1:07:13.

Na stupních vítězů stanul Michal Bodický za 2. místo v kategorii do 29 let
David Kulík si doběhl pro druhé místo v kategorii do 39 let

Čtvrtá místa pak pro SK Zahořany vybojovali Tomáš Neuberg v kategorii do 49 let a Jiří Honců v kategorii do 69 let. Další naši závodníci Petr Mourek skončil na 13. místě a Martin Pokorný na 19. místě v kategorii do 49 let, Zuzana Kadavá na 6. místě v kategorii žen do 44 let.

Těšíme se na další úspěchy našich běžců. Přijďte si námi zaběhat, třeba už v sobotu 19. 6. na „charitativní běh“ do Řitky nebo další sobotu 26. 6. „silniční desítku“ na Novou Ves pod Pleší.

Sportu zdar!

Michal Bodický na trati Brdského půlmaratonu

Použitá foto: archiv autora

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se