Vlčáci na Kladně neuspěli

Vlčáci na Kladně neuspěli

V přední řadě zprava: Dan Vršecký, Adrian Rusnák, Kateřina Rybáčková. Ve druhé řadě zprava: Sebastian Večeř, Eduard Mašek, Antonín Požárský, Hedvika Morávková, Nicol Doležalová, Natálie Pixová, Štěpán Jirovský a Natálie Vrbová. Vzadu stojí trenér Roman Pixa.

Ve čtvrtek 20. června jsme se zúčastnili 3. kola Krajského poháru družstev (KPD), které se uskutečnilo na kladenském stadionu Sletiště.

Do Kladna jsme přijeli s oslabeným družstvem, neboť většina našich závodníků byla na škole v přírodě. Na to se ale nechceme vymlouvat, jelikož podmínky jsou pro všechny stejné.

Na krásném kladenském stadionu se nám tentokrát moc nedařilo a skončili jsme až na 14. místě, na které jsme se i celkově propadli. Děti si ale odvážejí velký zážitek, jelikož na tak krásném stadionu ještě žádné z nich nezávodilo. Náš cíl do posledního 4. kola KPD je pořád stejný, a to dostat se mezi nejlepších 10 klubů. Věříme, že velké kluby ještě pořádně proženeme, jelikož na poslední kolo budeme již v plné síle. Také se těšíme na to, že při zářijovém náboru se k nám přihlásí šikovné děti, které nám budou chtít pomoci.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se