Druhý ročník Mníšeckého bodla poznamenala řádící viróza

Druhý ročník Mníšeckého bodla poznamenala řádící viróza

Společná fotografie obou mníšeckým týmů na turnaj i s trenéry

V sobotu 7. ledna 2023 hostila Hala Věry Čáslavské v Černošicích druhý ročník dorosteneckého turnaje v malé kopané s názvem MNÍŠECKÉ BODLO.

Kvůli panující viróze se na poslední chvíli odhlásily dva týmy, takže se turnaje zúčastnilo celkem pět mužstev: SK Roztoky, SK Vinařice, FK Slavoj Řevnice a dvě postavil pořádající FK Mníšek pod Brdy.

Účastníci turnaje, oba mníšecké týmy stojí vpravo

Nižší počet účastníků dovolil změnit systém turnaje, takže si každý zahrál dvoukolově s každým. Zápas trval 13 minut, hrálo se systémem 4+1 a každé mužstvo mohlo během utkání prostřídat maximálně 10 fotbalistů. Mníšečtí dorostenci, kteří poskládali dva týmy, jich ale měli k dispozici pouze po osmi do každého mužstva, což se nakonec podepsalo i na výsledcích.

Konečné pořadí:

  1. SK Roztoky – 20 bodů
  2. FK Slavoj Řevnice – 14 bodů
  3. FK Mníšek pod Brdy A – 10 bodů
  4. FK Mníšek pod Brdy B – 8 bodů
  5. SK Vinařice – 4 body

Nehodnotila se ovšem pouze mužstva, ale také jednotlivci. Nejlepší brankářem se stal borec z vítězných Roztok, Nejlepšího střelce měly druhé Řevnice a Nejlepším hráčem byl zástupci zúčastněných mužstev i publikem za předvedenou hru během celého turnaje zvolen Ondřej Oláh z mníšeckého áčka.
„Všem klukům děkujeme za bojovnost a nasazení. I když jsme měli méně hráčů na střídání, předvedenou hrou nás nezklamali,“ zhodnotili výkon svých svěřenců Miloš Gruntorád a Michal Ondrášek.

Nejlepší hráč turnaje Ondřej Oláh

V současné době mníšečtí dorostenci absolvují intenzivní zimní přípravu (běh po okolí a technická a herní příprava na hřišti). Takže pokud někde v Mníšku potkáte 20 běžců v reflexních vestách, tak se nelekejte, jsou to naši dorostenci.
Jarní sezóna jim začíná 8. dubna mistrovským zápasem ve Zvoli. Domácímu publiku se poprvé představí v neděli 16. dubna v 10:15 v zápase s FK Dobříč.
Přijďte fandit a pomozte jim jako pověstný 12. hráč k postupu do I. A třídy.

Ceny pro nejlepšího střelce, hráče a brankáře

Použitá foto: Jana Šebková

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Odebírat
Upozornit na
0 Komentáře
Vložené odpovědi
Podívat se na všechny komentáře
Přihlásit se